infotur

Crama Domeniile Davidescu

Vinurile cramei Domeniile Davidescu sunt gândite și concepute pentru cei mai rafinați gurmanzi, care mixează licoarea bahică și tot felul de delicii culinare, cu nuanțe și arome intense. În gama premium se regăsesc câteva poziții demne de atenția publicului. Vinurile roșii și albe seci sunt extrem de versatile în combinație cu diferite preparate și gusturi, astfel încât pot fi savurate zilnic sau la ocazii speciale.

Tehnologiile de recoltare a strugurilor, vinificarea acestora, dar și locația avantajoasă a terroir-ului, și anume zona de sud a Moldovei (podgoriile Alexandru Ioan Cuza) – iată câteva dintre elementele de bază pe care ne fundamentăm munca de creare a vinurilor noastre. Crama Domeniile Davidescu concepe doar vinuri sincere, în care se găsește doar aroma strugurilor pârguiți și căldura soarelui încapsulat în fiecare bobiță.

Gama Premium este una universală, în aceasta se regăsesc nuanțe fructate, condimentate și pregnante, precum și un post-gust memorabil, care încadrează ușor produsele din această categorie în cultura de consum a vinurilor de calitate. Odată descoperite și savurate, aceste vinuri bune vor fi de nelipsite de la cinele sau prânzurile în familie. Cele mai bune vinuri roșii sau albe sunt disponibile acum în gama Premium a Domeniilor Davidescu.

Sursa: https://domeniiledavidescu.ro/category/gama/domeniile-davidescu-premium/

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie un raspuns la recenzie

Cereti drepturi asupra paginii.

Trimiteti-ne o solicitare de acces pentru a actualiza imediat informațiile despre companie, pentru a răspunde la recenzii și multe altele!

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Intra in cont

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Solicita dreptul de administrare a acestei pagini.

Partajeaza