infotur

Crama Tronciu

Născut și crescut în satul Pereni, Hâncești, Dl Nicolae Tronciu Provine dintr-o familie de viticultori și vinificatori, bunelul și tata Dlui Nicolae și-au dedicat și ei viața acestei îndeletniciri nobile. În special, bunelul Odajiu, care a reușit să aducă cele mai bune soiuri de struguri de peste hotare și a început să le înmulțească. El devenind mentorul principal și care a transmis toate cunoștințele urmașilor săi. Recent vinăria a început și procesul de recunoaștere a producției sale ca fiind ecologică.

Acum Dl Tronciu are un vis, să deschidă cât mai curând noua sa sală de degustare pentru vizitatori și să planteze noi soiuri autohtone de struguri. Iar cel mai mult dorește ca familia lui să revină acasă și să transmită și el urmașilor săi toate secretele de producere a vinurilor Tronciu. Valentina și Nicolae Tronciu Vă așteaptă cu drag la vinărie, să savurați fiecare strop de vin, în care au investit multă muncă și dăruire.

Sursa: https://winetours.md/rom/excursii-la-vinarii/crama-tronciu-wines

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie un raspuns la recenzie

Cereti drepturi asupra paginii.

Trimiteti-ne o solicitare de acces pentru a actualiza imediat informațiile despre companie, pentru a răspunde la recenzii și multe altele!

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Intra in cont

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Solicita dreptul de administrare a acestei pagini.

Partajeaza