infotur

Migdal-P CHATEAU COJUSNA

CHATEAU COJUȘNA este unul dintre cei mai mari producători și exportatori de Vinuri și Divinuri (coniacuri) din Republica Moldova.

Înființat în anul 1995, holdingul include în sine încă două companii fiice, S.A. ”MIGDAL-P” orientată spre producerea vinurilor liniștite și S.R.L. ”VOITIS DISTILLERY”, activitatea de bază fiind axată pe producerea și exportarea distilatoarelor de vinuri, coniacurilor și a altor băuturi tari.

Producția constă din mai multe complexe viticole de o eficiență înaltă, situate în partea centrală a Moldovei, în localitatea Cojușna, în cinstea căreia este și numită compania.

În prezent, compania noastră are în proprietate mai mult de 240 ha de vie, de soiuri europene și moldovenești.

Infrastructura de producție asigură controlul asupra tuturor etapelor de producere a vinului, iar profesionalismul și dedicația specialiștilor noștri este o garanție puternică a calității excepționale.

Gama principală de producere sunt vinurile liniștite și coniacurile de la 3 la 10 ani de păstrare, precum și Grappa și alte băuturi alcoolice. Exportăm în 25 de state și avem aproximativ 50 de importatori permanenți.

Sursa: https://migdal.md/despre-noi/

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie un raspuns la recenzie

Cereti drepturi asupra paginii.

Trimiteti-ne o solicitare de acces pentru a actualiza imediat informațiile despre companie, pentru a răspunde la recenzii și multe altele!

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Intra in cont

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Solicita dreptul de administrare a acestei pagini.

Partajeaza