infotur

Podgoria Vin

”Arta este o aventură într-o lume necunoscută, care poate fi explorată doar de cei ce se încumetă să-și asume riscuri”.

În mod elocvent, creșterea strugurilor și vinificarea lor este o artă, iar talentul, ambiția, profesionalismul sunt punctele tari ale dezvoltării ei. Podgoria Vin este o companie vitivinicolă din Sudul Moldovei, care s-a aventurat în descoperirea și promovarea acestei arte. Podgoria Vin este o companie care a fost binecuvântată să-și înființeze plantațiile de viță-de-vie și cramele într-o zonă cu un microclimat deosebit. Considerăm că cheia succesului nostru constă în fidelitatea față de tradițiile de cultivare, moștenite de la strămoșii noștri, combinate cu cele mai moderne tehnologii de prelucrare a strugurilor, fapt despre care vorbesc vinurile noastre.

Prioritatea de bază a companiei noastre este de a produce vinuri de calitate înaltă, iar terroir-ul, arhitectura viței-de-vie și dragostea pentru vinuri sunt pilonii de bază. Îndrăznim să spunem că ne mândrim să avem în proprietate peste 400 ha de viță de vie, în regiunea de sud a Moldovei, zona “Valul lui Traian”. Printre soiurile pe care le cultivăm se numără atât soiuri europene precum Chardonnay, Sauvignon, Riesling, Kerner, Aligote, Cabernet-Sauvignon, Merlot, cât și soiuri tradiționale autohtone precum Feteasca Albă, Feteasca Regală, Viorica, Feteasca Neagră, Rară Neagră.

Sursa: http://www.wineofmoldova.com/podgoria-vin/

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie un raspuns la recenzie

Cereti drepturi asupra paginii.

Trimiteti-ne o solicitare de acces pentru a actualiza imediat informațiile despre companie, pentru a răspunde la recenzii și multe altele!

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Intra in cont

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Solicita dreptul de administrare a acestei pagini.

Partajeaza