infotur

Vinaria Basavin

Familia Dragnev trăiește pasiunea pentru vin de la străbunei. O dragoste de lungă durată față de domeniu vitivinicol și o atenție deosebită față de fiecare detaliu ce face parte din BASAVIN Winery.
Fiecare membru al familiei este implicat în procesul de producere și lucrează zilnic la calitatea produselor ce ulterior sunt exportate în zeci de țări. Valeriu Dragnev, proprietarul și fondatorul companiei, este convins că expresivitatea vinurilor BASAVIN este rezultatul direct al solului, al pământului și al climei. Dar, de asemenea, este rezultatul unor eforturi îndelungate a echipei ce lucrează zilnic la fabrică dar și pe podgoriile VIA VELIU.
Cu o experiență de peste 40 de ani, familia Dragnev acordă o atenție deosebită proceselor de îngrijire a viței de vie, pentru a menține podgorii ecologice. Ca urmare, BASAVIN Winery deține plantații de viță de vie lipsite de substanțe chimice, pentru ca aceasta să-și exprima adevăratul caracter în struguri.
Natura a creat un loc perfect pentru cultura viței de vie. Podgoriile se află la 75 km de Marea Neagră, pe pante însorite și soluri bogate în argilă și minerale.
Roadă unică datorită combinației perfecte a tuturor factorilor ce influențează creșterea strugurilor sănătoși și de calitate: pământ negru, climat temperat continental cu influență ușoară a Mării Negre și peste 2 mii de ore de soare pe an.

Sursa: http://basavin.md/despre-noi/

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie un raspuns la recenzie

Cereti drepturi asupra paginii.

Trimiteti-ne o solicitare de acces pentru a actualiza imediat informațiile despre companie, pentru a răspunde la recenzii și multe altele!

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Intra in cont

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Solicita dreptul de administrare a acestei pagini.

Partajeaza