infotur

Vinaria Cricova

Combinatul “Cricova” este situat într-un loc unic şi pitoresc, în regiunea de centru a Republicii Moldova. Aici, în vecinătatea celor mai impunătoare atracții naturale și istorice ale țării – rezervația naturală ”Codrii” şi Complexul arheologic Orheiul Vechi, se întind podgoriile companiei. Este știut faptul că Republica Moldova se bucură de climă favorabilă, cu ierni blânde, cu un număr mare de zile însorite şi sol fertil. Astfel, vinifcatorii de la Cricova sunt unii dintre cei mai norocoşi.

La momentul actual, podgoriile companiei sunt cele mai vaste din țară și se întind pe o suprafață de peste 600 de hectare. În zona de centru a ţării sunt situate fermele agricole Cricova şi Criuleni, iar la sud – Găvănoasa şi Luceşti.

Diversitatea geografică a podgoriilor care aparțin Combinatului mai are o prioritate importantă – posibilitatea cultivării diferitor soiuri de viță de vie, în dependență de particularitățile climaterice și ale solului localității. Ca urmare, compania cultivă în raionul Cahul, predominant, soiuri roşii de viţă de vie, precum : Cabernet, Merlot, Codru, Pinot Noir. În regiunea centrală a țării, sunt cultivate soiurile albe ca Pinot, Sauvignon, Rkațiteli și Aligote.

Ciclul complet al producerii și materia primă proprie – iată avantajele care detașează Combinatul încă de la obârșie. Datorită controlului la toate etapele ale procesului de producere, de la sădirea butașilor și până la livrarea producției finite, compania Cricova asigură calitate superioară, autenticitatea și originalitatea formulei vinurilor produse aici.

Sursa: https://cricova.md/about-us/

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie un raspuns la recenzie

Cereti drepturi asupra paginii.

Trimiteti-ne o solicitare de acces pentru a actualiza imediat informațiile despre companie, pentru a răspunde la recenzii și multe altele!

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Intra in cont

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Solicita dreptul de administrare a acestei pagini.

Partajeaza