infotur

Vinaria Fautor

Fautor Winery este o afacere de familie ce creează vinuri care inspiră și dăruiesc emoții. Vinăria încurajează un stil de viață frumos și vocația de a privi vinul prin prisma artei.

Fautor provine din limba latină și simbolizează ”creator”, deoarece munca pe podgorii și în vinărie constituie un proces permanent de creație. Dublu F – Familia Fautor – încadrate într-un scut, sugerează ideea siguranței și încrederii consumatorului în calitatea produsului finit.

Podgoria vinăriei constituie 350 ha de viță-de-vie amplasată la sudul Moldovei, zona viti-vinicolă Valul lui Traian și numără atât soiuri internaționale, cât și autohtone (Feteasca Regală, Feteasca Neagră, Rara Neagră), dar și soiuri unice nespecifice acestei zone – Albariño și Tempranillo. Factorii care ne permit să creăm vinuri unice în lume sunt terroir-ul, soiurile indigene și abordarea inovativă. Terroir-ul deosebit al podgoriilor Fautor este creat de pădurea și rezervația peisagistica Codrii Tigheci și Terasele râului Prut, ce formează granița între România și Republica Moldova.

Vinăria se axează pe producerea vinurilor de calitate premium, care obțin an de an distincții la nivel internațional și se bucură de aprecierea consumatorilor din diverse țări. Trei ani consecutiv, 2017-2019, Fautor Winery este desemnată ”CEA MAI MEDALIATĂ COMPANIE VINICOLĂ DIN REPUBLICA MOLDOVA”, obținând cel mai mare număr de medalii la concursuri internaționale. Punctajele înalte obținute din partea Robert Parker Wine Advocate pentru mai multe vinuri din portofoliul vinăriei au deschis o nouă pagină în istoria vinurilor din Republica Moldova.

Sursa: http://www.wineofmoldova.com/fautor/

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie un raspuns la recenzie

Cereti drepturi asupra paginii.

Trimiteti-ne o solicitare de acces pentru a actualiza imediat informațiile despre companie, pentru a răspunde la recenzii și multe altele!

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Intra in cont

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Solicita dreptul de administrare a acestei pagini.

Partajeaza