infotur

Vinaria KaraGani

KaraGani – este vinaria de familie cu caracter național, care se ocupă cu cultivarea strugurilor și producerea vinului. Podgoriile noastre se află în partea de sud a Republicii Moldova, orașul Vulcănești.

Microclimatul favorabil, tehnologiile moderne, respectarea celor mai bune tradiții din regiunea noastră, experiența acumulată de-a lungul secolelor și transmisă din generație în generație, permite producerea vinului de înaltă calitate in cele mai bune traditii din regiunea noastra.

Gasiti timp pentru a patrunde in interiorul lacasurilor de pastrare a comorilor noastre – beciurile cu vinuri, de a lua parte la recoltarea si prelucrarea strugurilor, precum si de cumpăra o sticlă de vin direct de la „locul nașterii“.

De asemenea fiti binevenit pentru a face cunoaște cu cultura găgăuză, pentru a lua o gustare din bucataria nationala, si sa vizitati mini-muzeul în care colectăm obiecte ce povestesc despre viata si traditiile poporului găgăuz.

O parte din sufletul nostru, se contine in fiecare picatura a vinului nostru, dindu-i un gust unic și bună dispoziție.

Sursa: http://karagani.md/about-us/?lang=ro

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie un raspuns la recenzie

Cereti drepturi asupra paginii.

Trimiteti-ne o solicitare de acces pentru a actualiza imediat informațiile despre companie, pentru a răspunde la recenzii și multe altele!

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Intra in cont

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Solicita dreptul de administrare a acestei pagini.

Partajeaza