infotur

Vinaria Kazayak

Exploatația include două companii de vinuri "Suvorov - Vin" (2003) și "Kazayak - Vin" (1985). Prima asociere cu exploatația „Suvorov - Vin” este o gamă largă de vinuri și tehnologii moderne. Deținem 500 de hectare de podgorii, situate în partea de sud a Moldovei, unde clima este perfectă pentru cultivarea strugurilor de calitate. Strategia companiei este de a dezvălui lumii întregi calitatea excepțională a vinurilor moldovenești, prin marketing priceput și diverse aspecte culturale ale Moldovei

Exploatația produce o gamă largă de vinuri de desert uscate, demiseci, demi-dulci, precum și vinuri naturale din fructe, vin fiert (infuzie naturală de 16 ierburi medicinale și coacăze roșii), punch (vin natural cu sucuri de fructe adăugate), vinuri cu conținut scăzut de alcool, vinuri spumante , vermuturi și lichioruri. Portofoliul nostru este dezvăluit în colecții impresionante precum: Green Lee, Storks, Kazayak, Nicole, Bon Voyage, Sang de Terre, Monteco etc.

Sursa: https://www.suvorov-vin.md/

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie un raspuns la recenzie

Cereti drepturi asupra paginii.

Trimiteti-ne o solicitare de acces pentru a actualiza imediat informațiile despre companie, pentru a răspunde la recenzii și multe altele!

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Intra in cont

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Solicita dreptul de administrare a acestei pagini.

Partajeaza