infotur

Vinaria Maurt

Din tată în fiu a fost transmisă pasiunea pentru vin și în familia „Maurt”.

La baza întreprinderii a stat fondatorul Aurel Morar, actualul director general al companiei. Înființată în 1996 ca o afacere de familie, „Maurt”, numără acum peste 150 de angajați. Compania produce anual peste 10 milioane de sticle (vinuri liniștite, spumante, balsamuri, lichioruri, vodca, dar și alte produse alcoolice și nealcoolice).

Compania deține numeroase brand-uri renumite dintre care și Bacio di Bolle, care din limba italiană, se traduce ca sărutul bulelor, ce în totalmente poate fi regăsit și savurat în fiecare produs din gama existentă.

Lumea noastră, lumea viței de vie și a vinului e într-o țară mică, cu vii bogate ce fac decorul într-un colţ de rai, numit Moldova! În Inima Codrilor sunt situate podgoriile vinăriei, unde îndeletnicirea cu vin este o moștenire, transmisă cu grijă din generație în generație.

Descoperă lumea Bacio di Bolle, unde trăiesc gospodari pentru care via este și muncă, și pasiune. Dragostea localnicilor pentru creșterea și rodul viței de vie ne-a învățat să prețuim fiecare strop de vin și să împărtășim cu alții aceasta bucurie.

Aici vinul este o muzică ce răsună departe de hotarele țării. Drumul vinului este lung, dar plin de recompense, iar viile și vinul spun o poveste de mii de ani. Un vers din celebra „Iliada” a lui Homer spunea: „Războinicii greci s-au dus în Tracia să găsească vinul”.

Păstrăm cu sfințenie calitățile excepționale ale produselor noastre, care păstrează în sine tainele milenare al Codrilor.

Sursa: http://www.wineofmoldova.com/maurt/

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie un raspuns la recenzie

Cereti drepturi asupra paginii.

Trimiteti-ne o solicitare de acces pentru a actualiza imediat informațiile despre companie, pentru a răspunde la recenzii și multe altele!

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Intra in cont

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Solicita dreptul de administrare a acestei pagini.

Partajeaza