infotur

Vinia Traian

Vinul de struguri merită să fie nu o simplă băutură, ci un Fenomen în viața omului. Diferite popoare aveau diferite atitudini față de acest fenomen. Într-o serie de sisteme de cult Vinul era legat de tinerețe și de viața eternă, de îmbătarea divină a sufletului. A fost cântat de poeții greci și persani. În opinia acestora, Vinul îi oferă omului șansa de a se afla, pentru o clipă scurtă, în starea de existență proprie, de obicei, zeilor. În taina euharistiei, credinciosul, gustând din pâine și Vin, se împărtășește cu trupul și sângele lui Hristos („Și luând paharul și mulțumind, le-a dat, zicând: beți din acesta toți, căci acesta este Sângele Meu …”, mat. 26, 27-28).В

Producătorii compară vinul lor cu diferite lucruri: cu arta, muzica, caracterele oamenilor, bărbați și femei, cu o stare a sufletului, iar pentru unii acesta este chiar sensul întregii vieți.

Adevărata înțelegere a vinului vine odată cu contextul în care acesta a fost făcut, înțelegerea culturii localității în care acesta s-a născut. Dvs. puteți să nu țineți minte denumirea vinului, dar dacă vă amintiți cu cine, când l-ați consumat, atunci gustul acestui vin nu va fi uitat niciodată.

Noi tratăm vinul ca pe o artă care cântă întinderile Stepei Bugeacului, și anume pentru acest motiv punem în producția acestuia nu numai tradițiile strămoșilor și realizările tehnologiilor performante, dar și suflet.

Sursa: http://www.viniatraian.md/index.php/md/despre-noi-menu

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie un raspuns la recenzie

Cereti drepturi asupra paginii.

Trimiteti-ne o solicitare de acces pentru a actualiza imediat informațiile despre companie, pentru a răspunde la recenzii și multe altele!

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Intra in cont

Trimite Mesaj

My favorites

Application Form

Solicita dreptul de administrare a acestei pagini.

Partajeaza